some people catch the last bus home and feel satisfied by the adventures in their dreams.

Jag har funnit en till sak från september månad. Den här listan, som jag fyllde i för exakt ett år sedan! Fjärde september. Kommer till och med ihåg stunden då jag skrev den, låg på min mammas blå soffa och var mer nöjd med livet än jag vågade erkänna. Beslöt mig för att göra om den.
 
Jag stal den av Eric. (Eller snarade, han tvingade den glatt på mig.) Stjäl den gärna vidare om ni har en lång kväll framför er.
 
 
BRUKAR DU KOMMA I TID? Samma som förut. Kommer alltid i tid till möten men aldrig till sociala sammanhang. Skäms såklart när det händer.

HAR DU BRA KONDITION? Den börjar bli bättre, men jag känner mig fortfarande inte helt fjäderlätt när jag är ute och springer. Saknar, eller kanske längtar efter den känslan. Visste ni om att jag är pensionerad akrobat?

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST? För en timme sedan, ungefär. I mjukiströja och platåskor. Såg kanske inte helt klokt ut. Ni får avgöra inom ett par timmar.

HUR KÄNNER DU DIG NU? Trött.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Blått kommer på första plats, svart på andra och vitt på tredje.

KAN DU LAGA MAT? Ja, men jag gör det inte särskilt ofta. Idag har jag till exempel inte ätit lagad mat en enda gång. Inte igår heller.

VAD PLUGGAR DU? Just nu studerar jag inte alls. Skrev min kandidatuppsats i finansekonomi år 2008, samtidigt som jag jobbade extra hos Lars Wallin. Är dock inte färdig med studier och sådana saker än.

BLIR DU BRA PÅ KORT? Oftast inte, men ibland blir jag det.
 

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? Minns att jag grät av skratt ganska nyligen, men inte vad jag skrattade åt. Gör det ganska ofta. Minns inte heller vad jag grät åt av sorgsenhet senast, inte ens när.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET? Ordet pinsamt är pinsamt. Att skämmas är ofta lite onödigt, tycker vi kommer överens om det nu.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Ganska intetsägande, men helt okej. Fick undan en hel del jobb jag gått och skjutit på samtidigt som jag smuttade på ett glas Fanta.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN?
Just nu är jag inne i en period då jag är lite svag för mjölk. Speciellt mjölk som förvaras i glasflaskor. Fungerar fint på morgonkvisten.

ÄR DU NYTTIG? Ja, men inte i den månen att jag lever på världens nyttigaste grönsaker och så. Mest i den månen att jag inte äter skräp.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Ja, har haft oändligt många jobb genom mina dagar.

ÄR DU BLYG? Nej, blir bara lite tyst om jag är med människor jag känner mig obekväm med.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? Nio. Rena rama sovmorgonen. Att driva eget företag har sina fördelar. Å andra sidan brukar jag sitta uppe och pysseljobba till ungefär två på natten.
 


VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST? Ett sådant där Wii-spel, basketmatch. Oändligt tråkigt, och svårt, så jag gav spelkonsollen till en fem-årig flicka som stod bredvid och hejade efter ungefär trettio sekunder.

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL? Super Mario, antingen Nintendo 8-bitars eller Nintendo 64. Drömmen.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Jag är för gammal för att skriva om fylla.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? Ja, det har jag. Dock inte sedan jag fyllde i den här enkäten sist, alltså mer än ett år sedan. Kan än en gång understryka att det då skedde på grund av sjukdom och inte något som kan kopplas med frågan ovan.

DU SOVER? Fortfarande helst inte alls. Att sova är läskigt och jag jämför än idag en natts sömn med att dö lite.

VAD SA DU SENAST? "Dumma dig." Var såklart inte allvarlig.

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS? Nej, hade inte planerat att gå på festival heller. Var lite sugen på Way Out West med Natalie, men det blev inte av. Gör inget. Kanske nästa sommar.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN? Beror på vad som hänt. Oftast blir det min vän Frida.
 

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU? En spark i ändan.

HAR DU SNYGGA SKOR?
Jag har maskulina, lite klumpiga skor. Snygga? Jag tycker det.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE?
Småtjöt "hej" när min granne ringde på dörren med ett lurvig hund i vardera hand. När jag hälsat klart lyfte jag upp den ena hunden i min famn och borrade in ansiktet i hennes päls.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT?
Ja.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT?
Bara lite bed bugs.

HAR DU KÖRKORT?
Ja, det har jag, fortfarande. Något annat vore ju illa. Har haft mitt körkort i fem år nu.

ÄR DU ENSAM NU? Själv men inte ensam, precis så vill jag ha det just nu.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
På lördag ska jag och min lillasyster plocka blåbär och gå på loppmarknad, det ser jag fram emot väldigt mycket.
 

TRANSLATION. A list I made a year ago - and today. X.

Comments
Postat av: louise

Hoppas du ser det här! Du vet att man kan spela åttabitars Super Mario på datorn va? Helt fantastiskt kul, precis som på tv-spel. Här: http://nintendo8.com/game/314/super_mario_brothers_3/

Svar: ÅH, bästa tipset! Tack! <3 <3 <3
Karin Bylund

2012-09-16 @ 14:15:24
URL: http://lolofication.blogg.seNAME:
Remember me?

E-MAIL (OPTIONAL):

URL/BLOG (OPTIONAL):

COMMENT:

Trackback