thirty-six.Hittar stadens finaste port. Nummer fyrtiotvå på en viss gata. Drar till och med mina båda småsystrar med mig dit för att visa just den porten. Nästan sagolik. En vecka senare var rosorna förlorade och porten hade tappat sin charm. Köper ett renhorn på marknaden. Dricker vin på en igenvuxen och övergiven tågräls någonstans mitt i staden med Eveline. Ligger på ett kallt parkettgolv, blickar rakt upp mot taket och den gamla kristallkronan som en gång i tiden hängde över det där finbordet vi alltid åt speciella middagar vid. Spenderar mina lunchraster på pappas balkong. Snurrar och snurrar på en fin jordglob. Förlorar en kaffemugg fylld med rosé ner i asfalten. Finner en död trollslända vid gatukanten. Köper en ros till Rosanna. Med mycket mera.

Min sommar på trettiosex bilder. Ingen som helst ordning. Virrvarr.

(Lyckan att hitta och fiska upp förlorade iPhone-bilder i Followgram.)

in the name of dasha.Julklappstips. Från Pangklang.

Fotobok (utan tvekan den finaste jag har), parfym och DVD. Dessutom. Om ni skriver i mailet att ni känner mig får ni en hemlig present extra, säger Emil. Emil som skapat det hela.

God jul önskar Dasha.

pastel.

Klick.

Som sagt, låt oss ta en gemensam dusch i My Little Pony-hästar. Och grisrosa läderbrogues. Och "dip dye"-färgade jeansshorts.

chrome copper one and chrome pewter one.

Nagellack från Urban Outfitters, nittionio kronor per flaska

Den återupptäckten. Apropå metallic.

metallic.

Klick.

Gör en pudel.